Boksen in Breda - Flexercise Treatments
17845
page-template-default,page,page-id-17845,bridge-core-1.0.5,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Boksen in Breda

Zoek je een workshop boksen in Breda? Dan ben je bij Flexercise Treatments aan het juiste adres! Een workshop boksen is geschikt voor teambuilding, persoonlijke ontwikkeling, zelfvertrouwen of om gewoon een leuke dag te beleven. Als je al vaker hebt gebokst, passen wij de workshop aan, zodat je altijd uitgedaagd wordt. Boksen is heel toegankelijk voor een breed publiek en daarom geschikt voor meerdere doelgroepen. De intensiteit van de workshop kan heel gemakkelijk aangepast worden en onze medewerkers zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat alles in goede banen verloopt. Dus stap uit je comfortzone en kom bij ons boksen in Breda!

 

Boksles Breda

Naast een workshop kan je bij ons ook een boksles in Breda volgen. Boksen maakt je fysiek en mentaal fit en gefocust, waar je veel profijt van kan hebben in jouw dagelijks leven. Met boksen train je jouw conditie, concentratie, techniek en uithoudingsvermogen. Onze trainers zullen erop toezien dat alles veilig en leuk blijft. Dus voor een boksles in Breda kan je terecht bij Flexercise Treatments. Wij leggen je uitgebreid de basisprincipes van het boksen uit. Laat je uitdagen en neem een boksles in Breda bij Flexercise Treatments!

 

Groepsles boksen Breda

Boksen is ook ideaal als groepsles. Het is goed voor teambuilding of gewoon als leuk uitje. Wij verzorgen graag jouw groepsles boksen in Breda. Een groepsles boksen is net even iets anders dan een standaard groepsuitje of bedrijfsuitje. Bovendien is het niet alleen leuk en uitdagend, maar ook gezond. Alle stress en frustraties worden eruit gebokst. Uiteindelijk zal iedereen een leuke dag hebben beleefd met elkaar. Belangrijke thema’s komen langs bij boksen die ook belangrijk zijn in het dagelijkse leven, zoals samenwerken, werkdruk, balans en concentratie. Hierdoor leer je ook nog iets tijdens jouw groepsles. Dus ben je nog op zoek naar een uniek en onvergetelijk groepsuitje in Breda? Boek dan een groepsles boksen in Breda!