Fittergy sportvasten - Flexercise Treatments
17660
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17660,bridge-core-2.0.7,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

FITTERGY SPORTVASTEN

WAT IS SPORTVASTEN?

Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethode. Met Sportvasten train je jouw lichaam om binnen 10 dagen te switchen van suiker- naar vetverbranding, ook wel ketogenese genoemd. Door de switch kan je lichaam op korte termijn profiteren van alle voordelen van vetverbranding.

 

  • Gemiddeld 3 tot 7 kilo gewichtsverlies
  • Meer energie & een fitter gevoel
  • Verbeterde sportresultaten
  • Gemiddeld 4 tot 8 centimeter minder buikomvang

MAKE THE SWITCH

De 10-daagse Sportvastenkuur is de kickstart naar een gezondere lifestyle! De naam ‘Make The Switch’ verwijst naar de switch die jij in deze 10 dagen maakt van suiker- naar vetverbranding’. Door de specifieke combinatie van sporten, sapvasten en het gebruik van bepaalde voedingssupplementen maakt je lichaam de switch waar je naar op zoek bent. Na de Sportvastenkuur voel jij je als herboren en kan je nieuwe lifestyle beginnen!

ACTIE

Samen sporten en Sportvasten is veel leuker en motiveert je nog meer! Kijk nu bij Small Group training!
De Buddy actie loopt tot eind augustus 2019 en kost maar € 209,95 per persoon (bij minimaal 2 afnames).

KEEP THE SWITCH

Met het Keep The Switch natraject kun je gemakkelijk jouw Sportvasten resultaten onderhouden. De naam ‘Keep The Switch’ verwijst naar het vasthouden van de switch, zodat jouw lichaam in de vetverbranding blijft. Na de 10-daagse Sportvastenkuur, krijg je van je Sportvasten Coach een persoonlijk protocol op basis van jouw huidige lifestyle. Je hoeft niets te veranderen aan wat je nu al doet qua eetpatroon en sport intensiteit. Hierdoor is het Keep The Switch natraject gemakkelijk vol te houden! Wij van Flexercise Treatments geloven in onderhoud, wat leidt tot behoud. Klik voor meer informatie.

ACHTERGROND VAN SPORTVASTEN

In de oertijd moest de mens jagen om aan voedsel te komen. Wanneer er weinig voeding te vinden was, schakelde het lichaam automatisch over van suiker- naar vetverbranding. Sportvasten zorgt ervoor dat jouw stofwisseling wordt geswitcht van suiker- naar vetverbranding (ketogenese). Dit heeft veel voordelen voor je lichaam. Zo verlies je gewicht en buikomvang, heb je meer energie en voel jij je veel fitter! Daarnaast verbeteren jouw sportprestaties en heb je minder behoefte aan zoetigheid.

Maak ook de switch met Sportvasten en ga voor een fit, slank en energiek lichaam! Together we build a better you | Flexercise Treatments!

Ja, ik doe mee met de Buddy actie

Translate »