Flexercise Treatments - Your Personal Treatment
15766
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15766,bridge-core-2.0.7,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

FLEXERCISE TREATMENTS

Flexercise Treatments personal training
PERSONAL TRAINER/REVALIDATIE/SPORTMASSAGE/
GEWICHTSCONSULENT/TOPSPORT

De missie van Flexercise Treatments is om uw leefkwaliteit te verbeteren. Uw gezondheid is één van de basisfundamenten van gelukkig leven d.m.v. de juiste begeleiding. Vaak werkt men uitsluitend aan de gezondheid door bijvoorbeeld heel goed op de voeding te letten of veel te sporten. Anderen geven weer heel veel aandacht aan de mentale en emotionele ontwikkeling maar te weinig aan beweging en voeding. Je gezondheid speelt hierin een belangrijke rol. Wij geloven dat regelmatig bewegen goed is voor lichaam en geest. Het helpt je om gewicht te verliezen, op peil te houden en je fitter te voelen. Ook slaap je beter en helpt het om stress tegen te gaan. Het gaat dus om de verhoudingen tussen het mentale, sociale en fysieke aspect daar zijn wij ons sterk van bewust!

ALLROUND SCHOONHEIDSSPECIALISTE/WIMPER- EN WENKBRAUWSTYLISTE/MASSEUSE

Met trots laat ik je kennis maken met ons centrum zowel health als beauty. Wij nemen je mee in de stijlvolle en ontspannen wereld van Flexercise Treatments. In deze hectische wereld, is niks zo belangrijk om even tijd voor je zelf te maken. We denken dat het voor iedereen belangrijk is om af en toe volledig te ontspannen en ontsnappen aan de dagelijkse bezigheden. Wij willen steeds meer leren en zoeken constant nieuwe uitdagingen op, om de beste haalbare resultaten te behalen. Wij volgen de trends en laatste ontwikkelingen op ons vakgebied en blijven jou daarmee verassen!

Flexercise Treatments massage