VOEDING - Flexercise Treatments
16710
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16710,bridge-core-2.0.7,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

VOEDING

Ieder mens is uniek, dus voor iedereen zijn andere ingrediënten nodig om een optimale balans te vinden tussen fysiek en mentaal welzijn. Flexercise Treatments biedt advies, hulp en ondersteuning bij het streven naar evenwicht in voeding, beweging en het psychische aspect. Persoonlijke begeleiding en advies op maat staan centraal! Voedingsbegeleiding is kort gezegd het beïnvloeden van jouw huidige eet- en drinkpatroon. Het perfecte voedingsschema bestaat niet! Er bestaat wel een toegankelijk voedingsschema die per persoon verschillend is! Bij Flexercise Treatments wordt er per individu gekeken naar wat hij/ zij nodig heeft om gevarieerd te eten en te drinken. Daarnaast is het bij Flexercise Treatments erg belangrijk dat je ervan bewust wordt wat kwaliteitvoedsel is. Dit maakt jouw productkeuze in de supermarkt een stuk gemakkelijker!

Laat je verassen door ‘Flexercise Treatments VOEDING workshop’ en kom erachter welke voeding voor jou persoonlijk het beste werkt. Waar haal jij het meeste energie uit en met welk voedingspatroon behaal jij jouw doelstellingen?

Voordelen:

  • Bewustwording
  • Afvallen/aankomen
  • Evenwichtige balans
  • Lichamelijke controle
  • Meer spiermassa
  • Meer kennis!

 Meer weten over de workshops of de mogelijkheden van Flexercise Treatments voor jouw bedrijf of voor jou als persoon?

Neem gerust contact op met ons team!

Translate »