Voedingsadvies Breda - Flexercise Treatments
17777
page-template-default,page,page-id-17777,bridge-core-1.0.5,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Voedingsadvies Breda

Iedere persoon is uniek. Het voedingsprogramma wat wij aanbieden is daarom voor iedere persoon anders. Er wordt eerst gekeken naar jouw persoonlijke doelen. Dit kunnen allerlei soorten doelen zijn, zoals: afvallen, aankomen, spiermassa groeien of op gewicht blijven. Ons voedingsadvies is daarom ook helemaal op maat gemaakt en voor iedereen anders. Eerst kijken we naar de energie behoefte van een persoon (er wordt gekeken naar de ruststofwisseling). Vervolgens analyseren we de intensiteit van jouw werk en andere activiteiten. Ten slotte geven we een voedingsadvies op maat zodat jij je persoonlijke doelstellingen kan behalen.

Voedingsbegeleiding Breda

Naast ons voedingsadvies bieden we een intensieve voedingsbegeleiding aan zodat jij je doelen gaat halen. We laten je de voordelen van een gezond en bewust voedingspatroon ervaren en helpen je door de moeilijke momenten heen. Het voedingsplan wat we samen met jou opstellen zorgt voor een doelgerichte en effectieve aanpak. Hierdoor worden jouw doelen sneller en effectiever behaald. Wij combineren het meest recente wetenschappelijk onderzoek samen met onze effectieve methode. Dit zorgt ervoor dat wij altijd de beste voedingsbegeleiding kunnen aanbieden.

Gezonde lifestyle Breda

Voeding is belangrijk maar zeker niet de enige factor voor een gezonde lifestyle. De combinatie van sport en voeding is cruciaal voor een gezonde lifestyle. Naast voedingsadvies en voedingsbegeleiding bieden wij daarom ook verschillende personal training programma’s aan. Jouw voedingsplan is hierdoor volledig aangepast aan jouw personal training programma, waardoor jij het beste uit jezelf haalt. Wil jij gezonder gaan leven en woon je in de omgeving van Breda? Kom dan langs bij Flexercise Treatments voor een vrijblijvende intake of neem contact met ons op.